Nft Marketplace

INOVAȚII NFT | Cum se poate folosi Elrond blockchain (și) în sănătate

Rate this postConform Newsletter Update 1.1 by Upgrade 100 (te poți abona pe www.upgrade100.com/subscribe) , vânzările de NFT-uri au crescut de 200 de ori într-un singur an, astfel că vom vedea din ce în ce mai mult inițiative antreprenoriale care se vor folosi de ele fie pentru a găsi argumente de comunicare a unui produs, fie pentru a finanța o idee și, mai ales, pentru a inova.

NFT-urile pot depăși paradigma obiectelor de artă digitală și pot a trece granița asta chiar în domeniul health & wellbeing, după cum demonstrează românii de la SanoPass. Însă nu doar acesta este domeniul pentru care s-ar poate inova și lărgi orizonturile cu ajutorul NFT-urilor, ci și-n charity și social good.

Aceasta este, de fapt, tema centrală a acestui podcast Upgrade 100: cum putem aduce inovație prin NFTs și-n domenii care vizează sănătatea și sectorul non-guvernamental și caritabil.

Invitații lui Dragoș Stanca:

? Delia Iliasa – managing partner SanoPass – executiv cu experiență anterioară în zona medicală si wellbeing la Medicover si Club Moving – achizitionat de WorldClass– unde a fost apoi si director de operatiuni, inainte să se dedice antreprenoriatului.

? Mihai Mănescu – brand and communication manager la Hospice, dar și scenarist și lector la UNATC, cu experiență și în zona de marketing și vânzări la Oveit.

Upgrade 100 LIVE se întâmplă în fiecare luni de la ora 19:00 la Radio Guerrilla.

source

mila

Mila doesn’t only cover Blockchain and crypto, but she does focus the bulk of her writing efforts on this emerging technology and how it is impacting not just US markets, but global markets too. From the British Virgin Islands to China, her reporting leaves no global crypto stone unturned. Her tenacity and candid opinions on the impacts of crypto and Blockchain have made her a leading voice in the industry and a top source of truth to the curious masses.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button